Zoals de kleren de man maken, maken de velgen zonder twijfel de auto. Wheel Boutique voorziet je van de pérfecte velg voor jouw auto. Enkel de beste merken, met het beste advies. Heb je een specifiek model voor ogen? Dan bezorgen, coaten en plaatsen we die met plezier op je wagen. Ben je nog niet helemaal zeker wat je wilt? We gaan graag met je op zoek naar de ideale velg voor jouw auto.

Wheel Boutique velgenshop

 

Een passie voor auto’s. Dat is waar het start en eindigt bij Wheel Boutique.

 

Ben je op zoek naar een dikke set wielen? Kom dan zeker eens een kijkje nemen bij ons. We selecteren zorgvuldig ons assortiment uit de beste merken op de markt.

 

Stel je eigen favoriete velg samen door je favoriete kleuren en afwerkingen te kiezen. Wij zorgen met het juiste advies dat je de perfecte set velgen en banden voor jouw auto vindt.

 

Daarbovenop plaatsen we elke nieuwe set wielen met een Gyeon Q2 Rim Coating t.w.v. 200 EUR. Zo zijn jouw nieuwe velgen alvast beschermd tegen vuil en aanslag!

Wheel Boutique - Luxe Velgen

Best Quality

Enkel de beste velgen, met de beste service.

Exclusieve Velgen

We kiezen ons assortiment zorgvuldig uit met enkel TOP-exemplaren.
We passen ze aan naar jouw wens. Zo zijn jouw velgen zeker uniek!

Full Service

Naast goed advies kan je bij ons ook terecht voor technische service. We plaatsen, vervangen of coaten je velgen met plezier.

OZ Racing Wheels Logo
Ferrada Wheels Logo
BBS Wheels logo
BC Forged Wheels Logo
artform wheels logo
avant garde wheels logo
Rohana Wheels Logo

Volg ons op Instagram

User ID and access token do not match. Please check again.